Buitenmuseum vanaf het water

Miniconcert in het binnenmuseum > zo 19 nov 2017

Net als voorgaande jaren organiseert het Zuiderzeemuseum miniconcerten in het atrium van het binnenmuseum. Deze kleine, intieme concerten vinden plaats op verschillende zondagen in de periode tot en met 25 maart 2018. De serie concerten is tot stand gekomen in samenwerking met de GitaarSalon. De miniconcerten starten om 12.00 uur, duren anderhalf uur en zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers van het Zuiderzeemuseum. Deze zondag treedt Entre Nous op.

Entre Nous

Gitaar- en mandolineorkest Entre Nous viert dit jaar alweer zijn 75-jarige bestaan; een oud maar springlevend orkest dat al vaak de smaakmaker was van de gitaarfestivals in het Zuiderzeemuseum. Vanzelfsprekend mag Entre Nous dus niet ontbreken tijdens deze winterserie concerten in het atrium. Het orkest speelt onder leiding van een dirigent.