Gitaarfestival op Vaderdag 14.06.2017

Op zondag 18 juni wordt voor de zesde keer het Gitaarfestival georganiseerd in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Op verschillende locaties in het binnen- en buitenmuseum spelen maar liefst 200 gitaristen en geniet je van tango, flamenco, klassiek, jazz, singer-songwriter, fingerstyle, hotclub en blues. Het festival wordt in samenwerking met de GitaarSalon Enkhuizen georganiseerd. Zij trokken verschillende (inter)nationale gitaristen aan, waaronder Harry Sacksioni, Peter Finger, Ano Kato, Susana Raya band, Kiki Schippers en Sabrina Vlaskalic. Voor bezoekers van het museum is het Gitaarfestival gratis toegankelijk.
Op Vaderdag, zondag 18 juni, heeft het museum een speciaal cadeau voor alle vaders: gratis entree tot het Zuiderzeemuseum én het Gitaarfestival.

Klik hier en bekijk de programmering en de plattegrond.

GitaarSalon Festivalweek

De optredens in het Zuiderzeemuseum vormen de afsluiting van de GitaarSalon Festivalweek in Enkhuizen die van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni duurt. Op verschillende locaties in Enkhuizen treden internationale grootheden, regionale beroemdheden, gitaarleerlingen en studenten van conservatoria op. Kijk op www.gitaarsalon.nl/festival voor de gehele programmering.