Meer...

Naar het archief

Evenementen

Miniconcert in het atrium > zo 26 feb 2017

afbeelding

Net als voorgaande jaren organiseert het Zuiderzeemuseum miniconcerten in het atrium van het binnenmuseum. Deze kleine, intieme concerten vinden plaats op verschillende zondagen in de periode tot en met 12 maart 2017. De miniconcerten starten om 12.00 uur, duren anderhalf uur en zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers van het Zuiderzeemuseum.

Afwisselend
De serie concerten vormt een heel afwisselend muziekaanbod dat tot stand kwam in samenwerking met de GitaarSalon en producent Zeegers Postma. Bijzonderheid: er worden geen versterkers ingezet tijdens de optredens.

Zondag 26 februari
Het miniconcert van zondag 26 februari wordt verzorgd door The Guitar Connection, bestaande uit twee klassieke gitaristen: Ger Oosterhaven en Daniël Antonie.
Oosterhaven begon op zijn zevende jaar met gitaarles en stapte na negen jaar les over naar het Conservatorium van Amsterdam. Hier is hij inmiddels afgestudeerd met flamenco als bijvak.
Antonie begon op zijn tiende met gitaarspelen. Hij startte op zijn achttiende met het voorbereidende jaar aan het conservatorium van Amsterdam. Ook Antonie is inmiddels afgestudeerd, zijn bijvakken zijn elektrische gitaar en compositie.

www.geroosterhaven.nl

Programma miniconcerten

 
5 maart Deunen en Deinen
12 maart Folkclub Enkhuizen