Meer...

Naar het archief

Evenementen

Open avond trouwen > do 31 aug 2017

afbeelding

Kom donderdag 31 augustus van 18.30 tot 21.30 uur naar de Open avond trouwen en ontdek samen geheel vrijblijvend alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Het Zuiderzeemuseum biedt namelijk alles voor een complete huwelijksdag en andere feestelijke gelegenheden. 

We ontvangen jullie graag in restaurant Het Peperhuis met een goodiebag. Hier kun je ook verschillende ideeën opdoen voor de feestavond. Start vervolgens met de verrassingstocht door het buitenmuseum met onder andere een bezoek aan onze prachtige kapel en de verschillende horecagelegenheden. In de bakkerswinkel is een stukje bruidstaart te proeven en in het Amsterdamse Huis diverse hapjes en gerechten met bijpassende wijnen en champagne. Op verschillende locaties wordt inspiratie aangeboden door diverse experts in bruidsjurken, trouwkostuums, ballondecoraties, fotografie, bloemen en meer.

Voor de Open avond trouwen geldt gratis entree. Na de ontvangst in het Peperhuis vervolgen we het programma in het buitenmuseum via de stadsingang. Parkeren kan bij de Compagnieshaven.

Graag vooraf aanmelden via sales@zuiderzeemuseum.nl of telefonisch via 0228-351135.

Deelnemende trouwexperts

Albino trouwringen
BVE fotografie
Dani van Toll bruidsmode
De Jong Fleuriade
Feesthoorn
Schutz Mannenmode​
​Micha & Diana’s patisserie
Marsha Steltenpool
Peal Sound Support
Trouwambtenaren gemeente Enkhuizen
Trouwauto Purmerend
Verbunt Wijnkopers