Meer...

Naar het archief

Evenementen

Pietendorp > zo 26 nov 2017

Havenpieten, Muziekpieten, Molenpieten, Fotopieten, Pakhuispieten, ze zijn er allemaal weer! In 2017 wordt op zaterdag 25, zondag 26 november en zondag 3 december het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen weer omgetoverd tot Pietendorp. De pakjesboot ligt in de Marker haven, de pepernotenbakkerij draait op volle toeren, de Pieten lopen door de straten van het buitenmuseum en zij maken er weer een feestje van. Alle kinderen die Hulppiet willen worden, zijn ook dit jaar weer welkom om te helpen bij het voorbereiden van de verjaardag van Sinterklaas. Jullie komen toch ook?

Openingstijden

Zaterdag 25 november, zondag 26 november en zondag 3 december is het Pietendorp open van 10.00 tot 17.00 uur.

Prijzen                    

Kind 3 t/m 12 jaar  € 10,00
Volwassene € 12,50

Kinderen t/m 2 jaar, Vrienden, Museum- en VIP-kaarthouders hebben gratis entree en hoeven geen kaarten te reserveren. Reguliere vrijkaarten en cadeaukaarten zijn geldig.

Online tickets met korting

Koop online tickets en loop bij aankomst van bij het buitenmuseum sneller door bij de kassa. Klik hier en koop direct tickets online.

Bereikbaarheid

Het Pietendorp is te bereiken via de stadsingang aan de Wierdijk of via de dienstingang aan de Kooizandweg in Enkhuizen. Volg de omleidingsborden en de instructies van de verkeersregelaars om de auto te parkeren.

Let op! De museumveerboten varen niet. We raden inwoners van Enkhuizen aan lopend of met de fiets te komen. 

Honden worden niet toegelaten in het Pietendorp.

Pietendorp wordt mede mogelijk gemaakt door: