Meer...

Naar het archief

Evenementen

Zuiderzeelicht in het buitenmuseum > zo 7 jan 2018

afbeelding

De maan schijnt, de wind waait en misschien sneeuwt het… Wandel deze kerstvakantie door de sfeervolle donkere straatjes van het Zuiderzeemuseum en beleef het verhaal van het vrouwtje van Stavoren. Arthur Japin bewerkte dit indrukwekkende verhaal; het Zuiderzeelicht vertelt het verhaal via geluid, beeld en licht. Tijdens een avondwandeling door het buitenmuseum van maximaal een uur komt het verhaal van het vrouwtje van Stavoren tot leven. Dus kleed je warm aan en kom je verwonderen over het Zuiderzeelicht in het donker!

Bestel nu!

Mis dit evenement niet en bestel nu hier één of meer plaatsen voor deze bijzondere wandeling.

Openingstijden

Zuiderzeelicht vindt plaats van zaterdag 23 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 (uitgezonderd 24, 25 en 31 december) tussen 16.30 en 21.30 uur.

Toegangsprijzen

Vanaf 13 jaar  € 7,50
Kind 4 t/m 12 jaar  € 5,00
Kind 0 t/m 3 jaar gratis
Vrienden € 3,75
BankGiro Loterij VIP-kaart 1 ticket gratis
Museumkaart  gratis

Let op! Het evenement Zuiderzeelicht is alleen toegankelijk met een online ticket met een vaste starttijd. Reserveer dus altijd, ook als je een Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-kaart hebt. Vrijkaarten van het Zuiderzeemuseum zijn niet in te wisselen voor dit evenement.

Klik hier voor de veelgestelde vragen en antwoorden. 

Arrangementen

In museumrestaurant het Amsterdamse huis kun je vooraf of na afloop van de wandeling genieten van bijvoorbeeld een warme apfelstrudel met koffie of thee, een dampende kop erwtensoep of één van de heerlijke winterse stamppotten (ook vegetarisch). Boek deze gerechten ook meteen online en ontvang korting!

Zuiderzeelicht in het centrum van Enkhuizen

Maak je bezoek aan Zuiderzeelicht compleet met nog meer gezelligheid in de historische binnenstad van Enkhuizen. Klik hier en lees wat Het Coffy-Huys, De Drom, De Smederij, Onder de Wester, SuyderSee Hotel, De Wit Beeld Geluid Witgoed & Muziek, Fifth Avenue, La Vie en Rose, Lingerie Marijke, De Vries Juwelier en Oogwereld Van der Klei voor jou in petto hebben.